Home » Wie is Charlie?

Geboren en getogen in Roeselare en dus trotse West-Vlaming maar uitgeweken naar Gent voor studies en daar blijven plakken. Mama van 2 witharige zonen en trotse eigenaar van 2 lieve honden die haar creativiteit aanmoedigen.

Het organiseren van feestjes heeft ze met de papfles meegekregen. Het ene feest was nog niet afgelopen of haar ouders waren het volgende themafeestje al aan het plannen. Haar papa werkte elk thema uit en schreef de beste speeches terwijl haar mama ontfermde zich over alle details, van decoratie en bloemen tot dresscode.

Vol overtuiging startte ze 5 jaar geleden Charlie & the Party Factory waarmee ze met hart en ziel verjaardagsfeesten (voor heel jong, jong, oud en heel oud) organiseerde. Haar inspiratiebronnen? Fantasieverhalen, tekenfilms, dromen, avontuurlijke reizen en uiteraard haar eigen kindjes.

Na 5 jaar in het atelier gooit ze dit nu samen in het nieuwe online concept van Charlie and the party factory, waar je de gekste partypacks kan bestellen en de leuke feestjes helemaal tot bij jouw thuis tovert. Geen gewone knutselpakketten, maar echte charlie feestpakketten, speciaal voor jullie ontworpen! 

In de shop kan je allerlei merken vinden die de wereld van Charlie weerspiegelt, met een liefde voor alles wat authentiek is met een charlie twist! 

Veel plezier!