Home » Creatieve shop » Verjaardagskaarten en versiering

Deze supermooie  ballonnenslingerset bevat alles wat je nodig hebt om een slinger van 2 meter te creëren:

  • 5 meter touw
  • 33 ballonnen in verschillende maten en kleuren
  • 10 balloon buddies voor een organisch ballonslingereffect
  • instructies

De LACY balloon buddy is een nieuw product, ontwikkeld door OHMYPARTY. Het is een superhandig hulpstuk om snel je eigen prachtige ballonslinger te maken.

LACY, your eco friendly party buddy!

De LACY balloon buddies zijn herbruikbaar. Bovendien zijn de balloon buddies + ballonnen gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar natuurlatex en heb je geen geen helium nodig.Deze maskers zijn gewoon de max! Ze zijn gemaakt uit stevig papier en ze hebben een supergrappig design waardoor ze echt heel leuk zijn om in huis te hebben tijdens jouw feestje. 

Inhoud: 8 verschillende stuks. 

Grootte: Tussen 20 en 28 cm


Deze maskers zijn superleuk om aan een giftbox toe te voegen zodat je de jarige kan verrassen of om te voorzien tijdens het verjaardagsfeestje zodat alle genodigden zich kunnen verkleden aan de taarttafel. Je hebt dinomaskers, superheldenmaskers en glittermaskers. In wat transformeer jij ? 


 

Een supermooie handgemaakte slinger om jouw feestjes op te vrolijken of om gewoon op te hangen in de kinder/speelkamer.

De slinger zit verpakt in een sierlijk canvas zakje. Zo is het extra leuk om cadeau te geven en kan het zakje achteraf nog gebruikt worden voor juweeltjes, knikkers,..


Totale lengte van de slinger: 4m, 12 balletjes hangen aan de slinger.

Deze originele en milieuvriendelijke ballonnen komen gevouwen bij jou toe maar kunnen supermakkelijk met de mond opgeblazen worden, waarna deze mega schattige figuurtjes verschijnen. De ballonnen zijn gebruiks-en milieuvriendelijk want je kan ze telkens opnieuw gebruiken! 

Diameter: 11cm

Rijstkaartjes

€ 3,00

Rijstkaartjes

€ 3,00

Deze superschattige kaartjes toveren een glimlach op iedereen die zo een kaartje in de bus krijgt! Dan is het enkel nog aan jou om een superleuke boodschap toe te voegen binnenin de kaartjes. Elk kaartje wordt geleverd met een bijpassende gekleurde envelop. Je kan kiezen uit de 'Rijstregenboog', 'Rijstpinguin' met ijsje, of 'Rijstbonbon' met watermeloen. 

Deze mooie verjaardagskaartjes zijn extra origineel omdat ze een strijkapplicatie op de voorkant hebben! De roze dino, blauwe dino of tijgers kan je van het kaartje halen en op jouw trui of t-shirt strijken! Een extra leuk hebbeding voor de jarige dus. Binnenin is het kaartje wit zodat je zelf de tekst kan schrijven. De afmetingen zijn 105mm x 150mm. 

Deze kaartjes met kleine fluo details hebben als verrassing een japanse ballon binnenin. Dit is dus een extra leuke verrassing voor de jarige! De kaartjes zijn wit binnenin zodat je je eigen boodschap kan schrijven. De enveloppe is gemaakt uit kraft. De afmetingen zijn 105mm x 150mm

Elke pak bevat 12 supermooie kaartjes om jouw vrienden en vriendinnen uit te nodigen voor het feestje. Witte enveloppen zijn ook inbegrepen. De afmetingen van de kaartjes zijn A5. 
De prijs is 14 euro voor 12 kaartjes.

Superfeestelijke uitnodigingen voor elke gelegenheid! 

Je kan ze inkleuren voor je ze verzend of je laat jouw genodigden ze zelf inkleuren. Per verpakking zitten er 8 uitnodigingen in. 

 

Inhoud 8 coloring invitations

Compositie: 100% paper

Afmeting 11,5 X 21 cm

 

 

 Deze superstoere tattoos met de inwoners van 'Ricetown' zijn superleuk om cadeau te geven aan de jarige die alleen of met vriendjes en vriendinnetjes deze leuke tattoos wil aanbrengen op zijn of haar feestje. Je hoeft ze gewoon met water op jouw hoofd,armen, benen, gezicht, lichaam te wrijven en klaar!