Home » Creatieve shop » Verjaardagskaarten en decoratie

Ballonnenslingers

€ 33,00

Ballonnenslingers

€ 33,00

Deze supermooie  ballonnenslingerset bevat alles wat je nodig hebt om een slinger van 2 meter te creëren:

  • 5 meter touw
  • 33 ballonnen in verschillende maten en kleuren
  • 10 balloon buddies voor een organisch ballonslingereffect
  • instructies

De LACY balloon buddy is een nieuw product, ontwikkeld door OHMYPARTY. Het is een superhandig hulpstuk om snel je eigen prachtige ballonslinger te maken.

LACY, your eco friendly party buddy!

De LACY balloon buddies zijn herbruikbaar. Bovendien zijn de balloon buddies + ballonnen gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar natuurlatex en heb je geen geen helium nodig.Japanse ballonnen

€ 4,00

Japanse ballonnen

€ 4,00

Deze originele en milieuvriendelijke ballonnen komen gevouwen bij jou toe maar kunnen supermakkelijk met de mond opgeblazen worden, waarna deze mega schattige figuurtjes verschijnen. De ballonnen zijn gebruiks-en milieuvriendelijk want je kan ze telkens opnieuw gebruiken! 

Diameter: 11cm

Pompon slingers

€ 22,50

Pompon slingers

€ 22,50

Een supermooie handgemaakte slinger om jouw feestjes op te vrolijken of om gewoon op te hangen in de kinder/speelkamer.

De slinger zit verpakt in een sierlijk canvas zakje. Zo is het extra leuk om cadeau te geven en kan het zakje achteraf nog gebruikt worden voor juweeltjes, knikkers,..


Totale lengte van de slinger: 4m, 12 balletjes hangen aan de slinger.

Uitnodigingen verjaardag

€ 14,00

Uitnodigingen verjaardag

€ 14,00

Elke pak bevat 12 supermooie kaartjes om jouw vrienden en vriendinnen uit te nodigen voor het feestje. Witte enveloppen zijn ook inbegrepen. De afmetingen van de kaartjes zijn A5. 
De prijs is 14 euro voor 12 kaartjes.

Uitnodigingen met hippe strijkapplicatie

€ 4,50

Uitnodigingen met hippe strijkapplicatie

€ 4,50

Deze mooie verjaardagskaartjes zijn extra origineel omdat ze een strijkapplicatie op de voorkant hebben! De roze dino, blauwe dino of tijgers kan je van het kaartje halen en op jouw trui of t-shirt strijken! Een extra leuk hebbeding voor de jarige dus. Binnenin is het kaartje wit zodat je zelf de tekst kan schrijven. De afmetingen zijn 105mm x 150mm. 

Uitnodiging met Japanse ballon

€ 4,50

Uitnodiging met Japanse ballon

€ 4,50

Deze kaartjes met kleine fluo details hebben als verrassing een japanse ballon binnenin. Dit is dus een extra leuke verrassing voor de jarige! De kaartjes zijn wit binnenin zodat je je eigen boodschap kan schrijven. De enveloppe is gemaakt uit kraft. De afmetingen zijn 105mm x 150mm