Home » Sweaters en shirts DIY

De items zijn vooral voor kinderen van 0 tot 12 jaar maar ook tieners kunnen aan de slag om hun eigen T-shirt te pimpen met de sjablonen en textielverf van little mashers. Elk product wordt ontworpen door Clare en Andrew, de bezielers van dit supertoffe merk. Dit DIY merk met unieke producten is echt ongelooflijk tof om cadeau te geven voor elke jarige, jong of oud, jongen of meisje, knutselaar of geen knutselaar; iederéén wil toch zijn eigen t-shirts kunnen pimpen? 

De sweaters met krijt en de Glow-in-the darks zijn terug op stock! Voeg de gloednieuwe broches of pins toe om ze nog meer te pimpen en ga maar pronken met een unieke sweater!! Je kan ook gewoon een witte t-shirt bij ons aankopen en deze naar hartelust pimpen met de accessoires. Keuzes genoeg! 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

De ontbrekende maten komen 5 dec ten laatste terug in stock! Is jouw maat uitverkocht maar wil je toch al eentje bestellen? Stuur me dan een mailtje en ik hou er eentje opzij! 

 

Deze trui is een superleuk cadeau voor klein en groot: droom weg en schrijf op de trui wat jij vandaag wil zijn: een astronaut, clown, prins of prinses of gewoon blij, ondeugend of superblij? Schrijf of teken met krijt waar jij van droomt op krijtinkt die daar speciaal voor ontworpen werd! Wil je de volgende dag toch iets of iemand anders zijn? Dan veeg je het gewoon uit met een doekje en herbegin je! 

Elke trui wordt geleverd met een zakje met 3 krijtjes in en zit verpakt in een ecovriendelijke doos. 

Je kan kiezen uit verschillende designs voor de truien: 'wat wil ik vandaag worden', 'ballonnetje' of 'superpowers'

De sweaters zijn beschikbaar van maat 5 tot maat 12, afhankelijk van het design. Staat het jouwe er niet tussen, geef me dan een seintje en dan kan ik nog bijbestellen.

De trui mag op  30º gewassen worden. Ze zijn vervaardigd uit 80 % katoen en 20 % polyester. 

 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

NIEUW in voorraad!

 

Deze DIY glow in the dark sweater is bedrukt met een glow in the dark afbeelding eeeeeen je kan het nog extra pimpen met een speciaal stiftje dat inbegrepen is in de box. Wanneer je erop tekent zal je nog niets zien maar als je erop schijnt met het lichtje (inbegrepen in de doos) dan zie je jouw geheime tekening!! Na 5 minuten verdwijnte de magische tekening opnieuw en kan je dus eindeloze designs bedenken. Elke DIY glow in the dark t-shirt zit verpakt in een mooie cadeaubox. 
De t-shirt komt in 3 designs, telkens in het navy blue! : hart, space, tekstballon. 

 

Laat de donkere nachten helder worden door deze lieve, slaperige tijger! Of tenminste, hij doet alsof hij slaapt maar eigenlijk verstaat hij mensenkindjes en kan hij s'nachts al zijn wilde verhalen uit de jungle met jou delen! 

Voor het beste resultaat, eerst even de poster onder een lichtbron plaatsen. Dank kleurt de tijger nog feller op.  

Broche space

€ 6,50

Broche space

€ 6,50

Deze superstoere astronaut en raket zitten samen verpakt en kunnen niet wachten om jouw boekentas,sweater, pennenzak, ... op te fleuren! Ze zijn lekker stoer en cool en super origineel! Pin ze op en cool wezen maar! Ze zijn èxtra stoer in combinatie met de glow-in-the-dark astronaut sweater! 

TERUG IN VOORRAAD!

 

Deze hippe DIY kit bevat alles om jouw t-shirt te pimpen met letter en tekeningen sjablonen en textielverf. De t-shirt bevat als opdruk een 'space' design of een 'heart' design, van daaruit versier je zoveel je maar wil met wat je maar wil. De gemakkelijke handleiding is inbegrepen in de doos. Je kan de t-shirt makkelijk wassen op 30 graden, zonder dat de textielverf eraf gaat.  
Kies hieronder jouw design en jouw maat. 

Zit jouw maat er niet tussen? Wij hebben ook nog t-shirts voor 12-13 jaar of groter. Stuur me een mailtje en ik zorg voor de correcte maat. 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Deze herbruikbare katoenen onderlegger bestaat uit 3 supermooie designs, waarop jouw snuiter elke keer opnieuw kan kleuren. Een favoriet gerecht van de prinses of robot, of een nieuw toverdrankje,.. Daarnaast is er ook nog ruimte voorzien om het toverdrankje, robot of prinsessenmaaltijd een naam te geven. Alles kan en mag! Krijtjes zijn inbegrepen. De onderleggers zijn gemaakt uit 100 procent katoen en kunnen gewassen worden op 40 graden. De afmetingen zijn 46 cm x 36 cm.  

Witte t-shirt

€ 7,00

Witte t-shirt

€ 7,00

Wil je nog een extra t-shirt toevoegen om nog een exemplaar te kunnen knutselen? Bestel er eentje extra bij ! 

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Uitverkocht

Deze t-shirts kunnen besteld worden maar er dient rekening gehouden te worden met een levertermijn van 14 dagen!

Hieronder zie je de mogelijke maten en designs. Stuur me een mailtje met jouw gewenste maat en ontwerp en dan bevestig ik de bestelling per mail!

Deze DIY glow in the dark t-shirt is bedrukt met een glow in the dark afbeelding eeeeeen je kan het nog extra pimpen met een speciaal stiftje dat inbegrepen is in de box. Wanneer je erop tekent zal je nog niets zien maar als je erop schijnt met het lichtje (inbegrepen in de doos) dan zie je jouw geheime tekening!! Na 5 minuten verdwijnte de magische tekening opnieuw en kan je dus eindeloze designs bedenken. Elke DIY glow in the dark t-shirt zit verpakt in een mooie cadeaubox. 
De t-shirt komt in 2 designs: bliksemschicht (blauwe shirt) of ijsje (witte shirt)