Home » Creatieve shop » Pins, broches en juwelen

Pop Cutie is een Deens merk dat geïnspireerd is op de Japanse popcultuur. De collectie bevat juweeltjes en geschenken (vb de DIY juwelenbox) en worden allemaal ontworpen door de Deense Cecilie Lindemose. Popcutie is gekend voor zijn unieke designs en hoge kwaliteit waardoor de heel duurzaam zijn en dus een gewild cadeautje zijn door velen.  

Met de grappige twist in de kettinkjes en armbandjes onderscheidt Popcutie zich van vele andere juwelenmerkjes en kan jij dus ook lekker opvallen als een spring-in-t'veld! 

 

Ringen

€ 5,00

Ringen

€ 5,00


Deze dierenringen wil iedereen toch om zijn vinger? Ze geven je niet alleen supergezellig gezelschap, ze luisteren ook naar je en houden alle geheimpjes lekker voor zich. Je kan kiezen tussen de elegante eenhoorn, het kakelende konijn, de praatgrage papegaai of de eerlijke egel. 

Deze fluffy pompom ketting is zo zacht dat je het nooit meer zal willen uitdoen! Geef het samen met een supercoole sweater of als extra accessoire bij een handgemaakte kroon of met een te gekke draagtas... Of gewoon als cadeautje op zich!! Deze ketting is zo kleurrijk dat het sowieso jouw dag zal opfleuren! 

LIMITED EDITION, hiervan werden slechts 600 stuks wereldwijd gemaakt. 

De kettingkjes bestaan in 6  verschillende designs en worden allemaal in een heel schattig doosje geleverd. Het doosje werd ontworpen door de Franse illustratrice Clementine Derodit. 

De kettingkjes zijn volledig nikkelvrij. 

 

 

LIMITED EDITION, slechts 1200 stuks werden hier wereldwijd van gemaakt. 

Het kettingkje komt in 6 verschillende designs. Ze zijn verpakt in een leuk doosje met mooie grapische prints. De kettingkjes zijn 100 procent nikkelvrij en werden handgemaakt in de US.


 

Deze kettingkjes werden ontworpen in samenwerking met de Japanse ontwerper, IWAKO. De kettingkjes worden in een leuk doosje geleverd met schattige grafische prints. De kettingen zijn 100 procent nikkelvrij. 
Deze superschattige kettingkjes zijn zeer uniek door hun design. Ze bestaan in 4 verschillende zoete kleuren en worden geleverd in een superschattig doosje. Een heeeel leuk cadeautje dus voor iemand die je heeeeel graag ziet. De kettingkjes zijn 100 procent nikkelvrij.

Deze versie van de kettingkjes is een limited edition. Ze zijn oooongelooflijk schattig en bestaan in 3 verschillende designs, die momenteel het meest populair zijn. Je zou ze bijna willen opeten! Elk kettingkje wordt geleverd in een schattig doosje en is 100 procent nikkelvrij.

Uitverkocht

Cadeaubox DIY juwelenbox

€ 30,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Cadeaubox DIY juwelenbox

€ 30,00

Deze mooie cadeaubox is een musth-have voor elke jongen of meisje die graag eigen juwelen ontwerpt. Hiermee kan je 3 superdeluxe kettingkjes maken, die eigenlijk meer dan 55 euro waard zouden zijn!  In elke box zitten kralen, kettingkjes en design hangertjes (vogel, hondje, dolfijn bijvoorbeeld). 

Dit kettinkje komt met vier verschillende figuurtjes èn kraaltjes! Sommige lijken op snoepjes dus let op dat je het niet wil opeten!

 

 

 

Deze superschattige pins zitten verpakt per 3. De hartje zijn geel, wit en roze en er staat 'sweet', 'nice' en 'cute' op. Voeg ze toe om jouw sweater, tas, handtas, pennenzak te pimpen of gewoon als cadeautje om iemand een hartje onder de riem te steken! 

De prijs is per verpakking van 3 hartjes

broches

€ 6,00

broches

€ 6,00

Deze super aaibare broches gemaakt uit vilt, zijn gewoon dè max om toe te voegen aan de tas, of op jouw trui, sweater,...

Ze zijn lief, ze zijn zacht en ze houden voor jou de wacht! 

Broche space

€ 6,50

Broche space

€ 6,50

Deze superstoere astronaut en raket zitten samen verpakt en kunnen niet wachten om jouw boekentas,sweater, pennenzak, ... op te fleuren! Ze zijn lekker stoer en cool en super origineel! Pin ze op en cool wezen maar! Ze zijn èxtra stoer in combinatie met de glow-in-the-dark astronaut sweater!