Home » Creatieve shop » Pinatas, muzikaal pak, kronen, slingers

Shop je liever de Diy pinata, het muzikaal pak, de kroon of leuke slingers en ballonnen apart en niet volledig in partypack? Dan kan je dat hieronder doen :)! 

NIEUW: DE CHARLIE T-SHIRTS om zelf in te kleuren!! Ontdek ze onder de handgemaakte kronen!  

Pinata

€ 25,00

Pinata

€ 25,00

Deze pinatas worden handgemaakt, met heeeeel veel liefde door fantastische mensen met een beperking, uit een leefgroep in Gent. 

De kleurtjes worden hier in atelier Charlie eraan toegevoegd, om ze extra feestelijk te maken. Aan de pinata zit een touwtje zodat je hem kan vasthechten aan een balk of tak en er is ook een opening voorzien waarin je de snoepjes en confetti kan steken. De pinatas komen in verschillende vormen en uitvoeringen (rond/ovaal/grote oortjes/kleine oortjes) maar zijn allemaal even mooi! 

De pinatas zijn gekleurd maar verder nog niet bewerkt. Wil je hem extra pimpen, bestel dan een zakje versiering erbij. 

Wil je de pinata nog extra pimpen? Dan kan je de versiering hier bestellen. Wij voorzien een leuk zakje met ballonnen, linten, pluimen, stiften,.. zodat jouw pinata nog gekker en nog persoonlijker wordt! 

Vulling pinata

€ 10,00

Vulling pinata

€ 10,00

Geen zin om nog naar de winkel te rennen om snoepjes en confetti te kopen om de pinata op te vullen? Bestel dan nog een zakje bij, deze is gevuld met afzonderlijk verpakte snoepjes, confetti en ballonnen. Dit kan je heel makkelijk in de pinata stoppen! 

Muzikaal pak

€ 25,00

Muzikaal pak

€ 25,00

Aaah de goede oude tijd met muzikale pakken! Verzamel wat vriendjes/vriendinnetjes/enthousiaste familieleden, zet de muziek op en doorgeven maar! Bij het muzikaal pak laat je het pakje rondgaan op de muziek. Als de muziek stopt, geef je het pakje niet meer door. Degene die het pakje dan vasthoudt scheurt een laag papier af. Daarop staan telkens zelfbedachte supercoole opdrachten die ook een beetje grappig zijn en die je samen of individueel moet uitvoeren. Elk pak bevat 10 opdrachten maar op aanvraag kunnen we er uiteraard meer voorzien. Stel dat jullie met 7 kindjes zijn, dan kunnen we vb ook voor 14 opdrachten zorgen zodat elk kindje 2 keer aan de beurt kan komen. Vermeld dit gerust bij de opmerkingen! Uiteraard zit er vanbinnen in het pak een superleuk cadeautje! De cadeautjes zijn kwaliteitsvol en behoren tot de huismerken van charlie and the party factory. 

De kronen van charlie and the party factory worden allemaal met heel veel liefde gemaakt, speciaal voor jullie! We bedachten er al een 5 tal, dus je kan jouw lievelingskroon eruit kiezen. Heb je zelf een ander leuk ideetje? Iets dat heel typerend is voor jouw feestvarken? Dan kunnen we hier uiteraard rekening mee houden en op maat maken. Geef gerust dan jullie gekke ideetjes door bij de opmerkingen als je een bestelling plaatst. 

Met dit tovedrankpakket heb je alles in huis om zelf jullie Wisseldrank te maken! Met buffelbloed, vleermuizensnot, eenhoorndrolletjes etc gaan jullie aan de slag. Volbrachten jullie het brouwen , dan kunnen jullie het Grote Bezweringsspel spelen! 

In dit pakket zit alles om jouw 5 kiddos hun eigen t-shirt te laten pimpen! Inbegrepen :

- 5 t-shirts (maat op aanvraag)

- textielstiften

- Sjablonen waarmee je coole designs kan maken 

Deze originele t-shirts werden in samenwerking met illustrator Jana Bruggeman gemaakt; de tekeningen zijn de huisstijl van Charlie and the party factory en dus nergens anders te vinden. 

De t-shirts worden zelf bedrukt op kwalitatieve fruit of the loom t-shirts. Je kan ze toevoegen als cadeautje bij de partypack, of zomaar als mega hip cadeautje.

De t-shirts worden geleverd mèt textielstiften zodat je je eigen t-shirt helemaal kan pimpen! 

Ze zijn verkrijgbaar in maat 5 tot 6, 7 a 8, 9 a 11, 12 a 13.

Wil je graag twinnen met je zoon of dochter?

Stuur me dan een mailtje of berichtje en dan maak ik een t-shirt in volwassen maat! 

Andere maatjes zijn uiteraard verkrijgbaar op aanvraag. 


Deze maskers zijn superleuk om aan een giftbox toe te voegen zodat je de jarige kan verrassen of om te voorzien tijdens het verjaardagsfeestje zodat alle genodigden zich kunnen verkleden aan de taarttafel. Je hebt dinomaskers, superheldenmaskers en glittermaskers. In wat transformeer jij ? 


 Deze superstoere tattoos met de inwoners van 'Ricetown' zijn superleuk om cadeau te geven aan de jarige die alleen of met vriendjes en vriendinnetjes deze leuke tattoos wil aanbrengen op zijn of haar feestje. Je hoeft ze gewoon met water op jouw hoofd,armen, benen, gezicht, lichaam te wrijven en klaar! 

Deze maskers zijn gewoon de max! Ze zijn gemaakt uit stevig papier en ze hebben een supergrappig design waardoor ze echt heel leuk zijn om in huis te hebben tijdens jouw feestje. 

Inhoud: 8 verschillende stuks. 

Grootte: Tussen 20 en 28 cm