Home » Creatieve shop » Pimp my shirt & bag + accessoires

Global Affairs collection

Global affairs een Nederlands merk, lekker dicht bij huis. 

De collectie bestaan voornamelijk uit knuffels, interieur items en decoratie voor de speel- en kinderkamer. Global affairs vierde onlangs hun 20 jarig bestaan, het is dus een kwaliteitsvol en eerlijk merk dat overal ter wereld verkocht wordt en maakt dus veel kindertjes blij. 

Deze originele t-shirts werden in samenwerking met illustrator Jana Bruggeman gemaakt; de tekeningen zijn de huisstijl van Charlie and the party factory en dus nergens anders te vinden. 

De t-shirts worden zelf bedrukt op kwalitatieve fruit of the loom t-shirts. Je kan ze toevoegen als cadeautje bij de partypack, of zomaar als mega hip cadeautje.

De t-shirts worden geleverd mèt textielstiften zodat je je eigen t-shirt helemaal kan pimpen! 

Ze zijn verkrijgbaar in maat 5 tot 6, 7 a 8, 9 a 11, 12 a 13.

Wil je graag twinnen met je zoon of dochter?

Stuur me dan een mailtje of berichtje en dan maak ik een t-shirt in volwassen maat! 

Andere maatjes zijn uiteraard verkrijgbaar op aanvraag. 

Deze superzachte canvas tassen zijn leuk als cadeautje of als 'pimp my bag' workshop! Je koopt een van deze leuke tassen, je voegt er een broche, pince, stempelkit of permanente stickers aan toe en pimpen maar!! Je hebt keuze uit 3 ontwerpen van tassen. 

Deze superschattige pins zitten verpakt per 3. De hartje zijn geel, wit en roze en er staat 'sweet', 'nice' en 'cute' op. Voeg ze toe om jouw sweater, tas, handtas, pennenzak te pimpen of gewoon als cadeautje om iemand een hartje onder de riem te steken! 

De prijs is per verpakking van 3 hartjes

Handtasje

€ 15,00

Handtasje

€ 15,00

Deze handtasjes zijn een collector's item voor elke juffrouw die elegant maar toch stoer op pad wil met een handtas! Bewaar er je spaarcentjes in, haarrekkers, kousen, insecten,... en ga de deur uit stijlvoller dan ooit! 

Je kan kiezen tussen de krab, de ster of de goudvis. 

 

 

Broche space

€ 6,50

Broche space

€ 6,50

Deze superstoere astronaut en raket zitten samen verpakt en kunnen niet wachten om jouw boekentas,sweater, pennenzak, ... op te fleuren! Ze zijn lekker stoer en cool en super origineel! Pin ze op en cool wezen maar! Ze zijn èxtra stoer in combinatie met de glow-in-the-dark astronaut sweater! 

broches

€ 6,00

broches

€ 6,00

Deze super aaibare broches gemaakt uit vilt, zijn gewoon dè max om toe te voegen aan de tas, of op jouw trui, sweater,...

Ze zijn lief, ze zijn zacht en ze houden voor jou de wacht! 

Kledij, schoenen, boekentassen, turnzakken,... pimpen was nog nooit zo makkelijk! Dit nieuwe en slimme concept is super makkelijk, je hoeft er zelf niet voor te kunnen strijken! Je knipt de applicaties uit, wrijft ze op het gewenste voorwerp en hopla, magie, het staat en blijft erop! 

 

Inhoud: 1 kit met verschillende patronen

Compositie:  50%paper 50% transfert papier

Nota: Er is een houten object inbegrepen waarmee je de applicaties erop moet wrijven. 

 

 

Deze fluffy pompom ketting is zo zacht dat je het nooit meer zal willen uitdoen! Geef het samen met een supercoole sweater of als extra accessoire bij een handgemaakte kroon of met een te gekke draagtas... Of gewoon als cadeautje op zich!! Deze ketting is zo kleurrijk dat het sowieso jouw dag zal opfleuren!