Home » Creatieve shop » Knuffels en kaartjes 'Noodoll'

Wie is Noodoll? 

Het Noodle verhaal is een creatie van Yiying, oorspronkelijk afkomstig uit Taiwan. Ze liet haar inspireren door haar eigen cultuur. Zo kwam ze op het idee om van het typerende voedingswaar 'noodels', de poppetjes uit te vinden en om te dopen naar 'Noodolls'. 

De Rijstmonsters zijn het belangrijkste product in haar collectie. De verschillende Rijstmonstertjes zijn grappig, soms grumpy, maar ook zottekes en speels. Elk popje heeft zijn eigen persoonlijkheid met bijzondere eigenschappen en zaken die ze leuk en minder leuk vinden. Ze wonen allemaal samen in 'Ricetown' waar er ook een park, bos, muziekschool etc is. Bovenop de poppetjes ontwierp ze ook kussens, dekens en nachtlampjes. Je kan ze hieronder ontdekken. Ze zijn een superleuk cadeautje en je kan er echt een 'collector's item' van maken.  

Spelletjesboek 'Een dag in Rijstland'

€ 12,00

Spelletjesboek 'Een dag in Rijstland'

€ 12,00

Dit superleuke spelletjesboek neemt je mee door 'Rijstland' met jouw favoriete Rijstmonstertjes! Ze gaan op allerlei gekke avonturen terwijl ze zich voorbereiden op 'Ricecrackers' verjaardag. Er zitten kleurplaten in, tekenplaten, spelletjes, puzzeltjes en leuke weetjes over jouw favoriete monsters.

Rijstkaartjes

€ 3,00

Rijstkaartjes

€ 3,00

Deze superschattige kaartjes toveren een glimlach op iedereen die zo een kaartje in de bus krijgt! Dan is het enkel nog aan jou om een superleuke boodschap toe te voegen binnenin de kaartjes. Elk kaartje wordt geleverd met een bijpassende gekleurde envelop. Je kan kiezen uit de 'Rijstregenboog', 'Rijstpinguin' met ijsje, of 'Rijstbonbon' met watermeloen. 

'Tablet' bescherming

€ 18,00

'Tablet' bescherming

€ 18,00

Deze 'Ricemon' zal iedereen die te dicht bij jouw tablet, I-phone,... komt wegjagen! Of misschien net niet omdat de Rijstmonstertejs er te schattig uitzien? Op de achterzijde is een zakje voorzien waar je jouw snackjes, snoepjes, nootjes,.. kan bewaren en wees gerust, Ricemon zal er ook extra goed over waken! Je kan kiezen voor de zwarte uitvoering (Ricemon) of de gele uitvoering (Ricetache).

Speelmat/deken

€ 106,00

Speelmat/deken

€ 106,00

'Ricefluff' is de naam voor deze mega schattige reuze Rijstmonsters, die met hun schattige oortjes en gezichtje een stijlvolle eyecatcher vormen in de speel/kinderkamer. Je kan het gebruiken als speelmat of als dekentje. De 'Ricefluff' zit verpakt in een witte doos met gezichtje op, zodat het prachtig bij jou thuis geleverd wordt. 


'Rijstpuffy' kussen/knuffel

€ 38,00

'Rijstpuffy' kussen/knuffel

€ 38,00

RijstPuffy is de meest slaperige inwoner van Ricetown. Als je hem wakker maakt verandert hij in een klein monstertje. Ricepuffy heeft een heel zacht grijs lichaampje, een schattig gezichtje, prachtig lange wimpers, lieve sproetjes en niet te vergeten, kleine duivelse oortjes (want het is een kleine belhamel). Deze Ricepuffy bezorgt je extra g grote monsterknuffeltjes. 

'Rijstmientje' kussen/knuffel

€ 38,00

'Rijstmientje' kussen/knuffel

€ 38,00

RijstMientje is een klein schattig lammetje die iedereen op de Ricetown boerderij helpt om in slaap te vallen. Hoe hij dit exact doet weet niemand, het is een goed bewaard geheim. Dit slaperig monsterschaapje heeft zachte witte haartjes, een lief gezichtje, sproetjes en schattige roze oortjes. 'Rijstmien' is net zoals Rijstpuffy iets groter dan de andere Rijstmonstertjes en bezorgt je dus extra grote en zachte knuffels. Het staat uiteraard ook heel mooi in wiegjes, speelkamers en gezellige knuffelhoeken op de kinderkamer! 

'Rijstaard' knuffel

€ 30,00

'Rijstaard' knuffel

€ 30,00

'Rijstaard' is iets kleiner dan 'Rijstsmien' en 'Rijstpuffy' maar dat maakt hem nog extra schattig! Hij houdt ervan om rond te hangen (letterlijk en figuurlijk) in het bos van Ricetwon. Deze monsterluiaard heeft een zachte grijze huid, een schattig gezichtje en extra lange armen dat je kan vasthangen aan elkaar met velcro. Zo kan hij echt overal blijven aan bengelen! Zo kan je 'Rijstaard' vb rond jouw arm hangen als je een dutje gaat doen en krijg extra veel knuffels! 

'Rijstkraker' knuffel

€ 27,00

'Rijstkraker' knuffel

€ 27,00

'Rijstkraker' is het grappigste Rijstmuisje van Ricetwon. Deze lieve knabbelaar heeft een zachte gele huid, een superschattige hartjesneus en een fluffy staart. Deze 'Rijstkraker' knabbelt zich een weg naar jou om geknuffeld te worden!  

Afmeting: 20 cm

'Rijstbonbon' knuffel

€ 27,00

'Rijstbonbon' knuffel

€ 27,00

'Rijstbonbon' is de meest hippe inwonder van Ricetown. Deze fashion victim heeft een supercoole roze bril (zo ziet hij het leven ook), een lichtroze lichaam en een superschattig staartje. 'Ricebonbon' is zeemzoet lief en is niet vies van een aaike of knuffel.

Afmeting: 20 cm

'Rijstjagger' knuffel

€ 27,00

'Rijstjagger' knuffel

€ 27,00

'Rijstjagger' is de stoerste, meest groovy, meest muzikale en best dansende rijstkonijn van Ricetown. Hij is niet verlegen om het even wanneer en om het even wanneer zijn dans-en zangtalent te tonen aan de andere inwoners. Deze rockster heeft een blauwwit lijfje, een gele bliksemschicht (mega stoer toch?) en een gele supersterbril (uiteraard, wie kan nu zingen zonder hippe bril?!). Ga jij rocken met 'Rijstjagger'?  

Afmeting: 20 cm

Nachtlampje 'Rijstkraker'

€ 17,00

Nachtlampje 'Rijstkraker'

€ 17,00

Leuk nieuws! 'Rijstkraker' bestaat niet alleen in superzachte knuffel maar ook in mega schattig nachtlampje. Wil je dubbel zoveel knuffelgehalte in jouw kamer? Dan is dit lampje een must-have voor jou! 

Tijdelijke tattoos!

€ 9,00

Tijdelijke tattoos!

€ 9,00Deze superstoere tattoos met de inwoners van 'Ricetown' zijn superleuk om cadeau te geven aan de jarige die alleen of met vriendjes en vriendinnetjes deze leuke tattoos wil aanbrengen op zijn of haar feestje. Je hoeft ze gewoon met water op jouw hoofd,armen, benen, gezicht, lichaam te wrijven en klaar!