Home » Creatieve shop » Kleuren, knutselen en feesten

OMY: knutselen en kleuren

Omy is een Frans merk dat vrolijke producten ontwerpt en ontwikkelt, die grappig, kleurrijk en hip zijn voor kinderen èn volwassenen. Kleuren wordt veel meer dan zomaar kleuren: het wordt meer een spel, een project waaraan jong en oud kunnen deelnemen en samenwerken aan een vrolijke projecten. De producten zijn typerend door hun ontwerpen, hun grappige inhoud en hun compact of reuzegrote formaat. Humor in de ontwerpen is altijd dichtbij. 

Deze originele t-shirts werden in samenwerking met illustrator Jana Bruggeman gemaakt; de tekeningen zijn de huisstijl van Charlie and the party factory en dus nergens anders te vinden. 

De t-shirts worden zelf bedrukt op kwalitatieve fruit of the loom t-shirts. Je kan ze toevoegen als cadeautje bij de partypack, of zomaar als mega hip cadeautje.

De t-shirts worden geleverd mèt textielstiften zodat je je eigen t-shirt helemaal kan pimpen! 

Ze zijn verkrijgbaar in maat 5 tot 6, 7 a 8, 9 a 11, 12 a 13.

Wil je graag twinnen met je zoon of dochter?

Stuur me dan een mailtje of berichtje en dan maak ik een t-shirt in volwassen maat! 

Andere maatjes zijn uiteraard verkrijgbaar op aanvraag. 

Deze kleurplaat is niet zomaar een kleurplaat, maar een 3D POSTER! 

Het is een echt meesterwerk, geinspireerd door de gaming wereld! 

Kleur jouw poster en zet daarna de bril op om alles tot leven te zien komen. Je zal je ogen niet kunnen geloven. 

Inhoud: 1 poster

Formaat: 70 x 100 cm

Design: 3D bril inbegrepen

Nota: Koop ook de stiften van OMY om jouw poster helemaal in te kunnen kleuren! 


Deze pocket versie is supergemakkelijk om overal mee  naar toe te nemen en jezelf onder te dompelen in de wereld van superhelden, monsters en verrassingen. Aan fantasie helemaal geen gebrek. In deze pocketversie zitten spelletjes, kleurplaten, allerlei andere opdrachtjes. De stippelen op de blaadjes maken het extra makkelijk om blaadjes af te scheuren en te verdelen met de andere mensjes. Bij elke pocket game zit ook een kleurpotlood met 8 verschillende kleuren. Zo heb je altijd je kleurgerief bij de hand. 

Inhoud: 1 rolletje (1 m x 11 cm) and 1 kleurpotlood met 8 kleuren.

Formaat: 100 cm x 11 cm

 

Deze reisversie is super compact en de nieuwste uitvoering van het OMY gamma. Je kan het overal meenemen om de coolste stickers toe te voegen aan de stickerwereld van Omy. Je hebt vier verschillende versies: de dinowereld, de modewerld, het stadsleven en 'mijn thuis'

Deze uitvoering is ideaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar. 

Inhoud 1 poster + 50 stickers

Formaat 52 x 38 cm
Deze mega coole snap-on armbanden bekoren jongens en meisjes van elke leeftijd! Draag er 1,2,3,4,... Go crazy! Je zal elke dag reuzeblij zijn om dit supercoole accessoire aan te doen.
 

Met deze reuzeposter kan je je helemaal uitleven, want je moet ze helemaal gaan bestickeren. Deze uitvoering heeft charlie and the party factory in 2 versies: de wereld van 'streetart' (met grafitti en coole graphics) of de wereld van 'fantasie' (met draken, ridders en kastelen). Deze reuzeposter is een ongelooflijke ervaring om te delen met broertjes, zusjes, ouders, familie en vriendjes. Ga samen aan de slag en maak er een heus kunstwerk van. Toch liever aan de slag als enige artiest? Bijt je er dan in en wees de enige kunstenaar van dit werk. Je kan uuuuuren aan een stuk kleuren en je hebt de keuze uit 3 werelden: de wereld van 'magie', de wereld van de 'dans' en de wereld van 'eenhoorns'.

Inhoud: 1 poster
Formaat: 70 x 100 cm
Nota: Voeg de stiften toe en laat je helemaal gaan bij het kleuren!  

 

 

Deze maskers zijn gewoon de max! Ze zijn gemaakt uit stevig papier en ze hebben een supergrappig design waardoor ze echt heel leuk zijn om in huis te hebben tijdens jouw feestje. 

Inhoud: 8 verschillende stuks. 

Grootte: Tussen 20 en 28 cm

Dit superleuke spelletjesboek neemt je mee door 'Rijstland' met jouw favoriete Rijstmonstertjes! Ze gaan op allerlei gekke avonturen terwijl ze zich voorbereiden op 'Ricecrackers' verjaardag. Er zitten kleurplaten in, tekenplaten, spelletjes, puzzeltjes en leuke weetjes over jouw favoriete monsters.

Deze xxl kleurposter kan een reuzemeesterwerk worden! Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit om hier samen aan te werken, of werk alleen met volle focus aan dit project! Hoe je ook te werk gaat, het resultaat is een megagrote vrolijke poster waar de taarten een eigen leven beginnen leiden. 

Inhoud: 1 poster

Formaat:  180cm x 96,8 cm

 

 

 Deze 'airtoys' zijn opblaasbaar en speciaal ontworpen om in te kleuren. Ze zijn niet alleens superleuk om er jouw eigen design van te maken maar ze zijn ook gewoon super origineel in jouw kamer! 
De airtoys zijn een superleuk cadeau voor jong en ouder en spreken tot ieders verbeelding. De airtoys komen in 3 versies: eenhoorn, raket en dino. 

Hoe ga je te werk? 
1- Kleur de airtoy in met stiften (niet inbegrepen)
2- Blaas ze op met het voorziene rietje
3- Spelen maar! 

Inhoud: 1 airtoy + 1 rietje 

Formaat 35 cm

 

Superfeestelijke uitnodigingen voor elke gelegenheid! 

Je kan ze inkleuren voor je ze verzend of je laat jouw genodigden ze zelf inkleuren. Per verpakking zitten er 8 uitnodigingen in. 

 

Inhoud 8 coloring invitations

Compositie: 100% paper

Afmeting 11,5 X 21 cm

 

 

 

Deze maskers zijn gewoon de max! Ze zijn gemaakt uit stevig papier en ze hebben een supergrappig design waardoor ze echt heel leuk zijn om in huis te hebben tijdens jouw feestje. 

Inhoud: 8 verschillende stuks. 

Grootte: Tussen 20 en 28 cm


Deze maskers zijn superleuk om aan een giftbox toe te voegen zodat je de jarige kan verrassen of om te voorzien tijdens het verjaardagsfeestje zodat alle genodigden zich kunnen verkleden aan de taarttafel. Je hebt dinomaskers, superheldenmaskers en glittermaskers. In wat transformeer jij ? 


 

Kledij, schoenen, boekentassen, turnzakken,... pimpen was nog nooit zo makkelijk! Dit nieuwe en slimme concept is super makkelijk, je hoeft er zelf niet voor te kunnen strijken! Je knipt de applicaties uit, wrijft ze op het gewenste voorwerp en hopla, magie, het staat en blijft erop! 

 

Inhoud: 1 kit met verschillende patronen

Compositie:  50%paper 50% transfert papier

Nota: Er is een houten object inbegrepen waarmee je de applicaties erop moet wrijven. 

 

 

Laat de donkere nachten helder worden door deze lieve, slaperige tijger! Of tenminste, hij doet alsof hij slaapt maar eigenlijk verstaat hij mensenkindjes en kan hij s'nachts al zijn wilde verhalen uit de jungle met jou delen! 

Voor het beste resultaat, eerst even de poster onder een lichtbron plaatsen. Dank kleurt de tijger nog feller op.  

16 uitwasbare viltstiften ontworpen door OMY. De inkt gaat met een klein beetje water en zeep supermakkelijk uit kleren, textiel, de huid,... Je kan de stiften bewaren in het doosje of gebruik het doosje om andere schatten in te bewaren! 
16 magische stiften

Deze magische stiften veranderen van kleur met behulp van de magische witte stiften die inbegrepen zijn. Zo verander je elk kleur in een ander kleurtje, hoe cool is dat?!


Olie pastels

€ 14,00

Olie pastels

€ 14,00

Jouw creativiteit wordt ten volle geuit met deze felle, fluorescerende olie pastels. Alle kleurplaten, posters, air toys etc van Omy worden op deze manier ware kunstwerken.

Inhoud: 1 doos met 12 olie pastels. 

Formaat 16 x 9 cm / Pastels : 1 x 8,8 cm