Home » Creatieve shop » Juwelen en DIY juwelen 'Popcutie'

Pop Cutie is een Deens merk dat geïnspireerd is op de Japanse popcultuur. De collectie bevat juweeltjes en geschenken (vb de DIY juwelenbox) en worden allemaal ontworpen door de Deense Cecilie Lindemose. Popcutie is gekend voor zijn unieke designs en hoge kwaliteit waardoor de heel duurzaam zijn en dus een gewild cadeautje zijn door velen.  

Met de grappige twist in de kettinkjes en armbandjes onderscheidt Popcutie zich van vele andere juwelenmerkjes en kan jij dus ook lekker opvallen als een spring-in-t'veld! 

 

Popcutie ketting 'puppies'

€ 18,00

Popcutie ketting 'puppies'

€ 18,00

LIMITED EDITION, hiervan werden slechts 600 stuks wereldwijd gemaakt. 

De kettingkjes bestaan in 6  verschillende designs en worden allemaal in een heel schattig doosje geleverd. Het doosje werd ontworpen door de Franse illustratrice Clementine Derodit. 

De kettingkjes zijn volledig nikkelvrij. 

 

 

Popcutie ketting 'sleuteltje to mijn hart'

€ 18,00

Popcutie ketting 'sleuteltje to mijn hart'

€ 18,00

LIMITED EDITION, slechts 1200 stuks werden hier wereldwijd van gemaakt. 

Het kettingkje komt in 6 verschillende designs. Ze zijn verpakt in een leuk doosje met mooie grapische prints. De kettingkjes zijn 100 procent nikkelvrij en werden handgemaakt in de US.


 

Popcutie ketting 'diertjes'

€ 18,00

Popcutie ketting 'diertjes'

€ 18,00

Deze kettingkjes werden ontworpen in samenwerking met de Japanse ontwerper, IWAKO. De kettingkjes worden in een leuk doosje geleverd met schattige grafische prints. De kettingen zijn 100 procent nikkelvrij. 
Popcutie ketting 'love'

€ 18,00

Popcutie ketting 'love'

€ 18,00

Deze superschattige kettingkjes zijn zeer uniek door hun design. Ze bestaan in 4 verschillende zoete kleuren en worden geleverd in een superschattig doosje. Een heeeel leuk cadeautje dus voor iemand die je heeeeel graag ziet. De kettingkjes zijn 100 procent nikkelvrij.

Popcutie limited edition 'Over the rainbow'

€ 20,00

Popcutie limited edition 'Over the rainbow'

€ 20,00

Deze versie van de kettingkjes is een limited edition. Ze zijn oooongelooflijk schattig en bestaan in 3 verschillende designs, die momenteel het meest populair zijn. Je zou ze bijna willen opeten! Elk kettingkje wordt geleverd in een schattig doosje en is 100 procent nikkelvrij.

Cadeaubox DIY juwelenbox

€ 30,00

Cadeaubox DIY juwelenbox

€ 30,00

Deze mooie cadeaubox is een musth-have voor elke jongen of meisje die graag eigen juwelen ontwerpt. Hiermee kan je 3 superdeluxe kettingkjes maken, die eigenlijk meer dan 55 euro waard zouden zijn!  In elke box zitten kralen, kettingkjes en design hangertjes (vogel, hondje, dolfijn bijvoorbeeld). 

DIY armbandjes

€ 18,00

DIY armbandjes

€ 18,00

In deze box zitten 4 verrassings hangertjes en 5 gekleurde klaren en een armband zodat je het design van jouw armbandje zelf kan kiezen! Elk DIY armbandje zit verpakt in een leuk doosje met mooie grafische prints en zijn 100 procent nikkelvrij. Het doosje werd ontworpen door de Franse illustratrice Clementine Derodit.