Home » Creatieve shop » Deco en interieur 'Global affairs'

Global Affairs collection

Global affairs een Nederlands merk, lekker dicht bij huis. 

De collectie bestaan voornamelijk uit knuffels, interieur items en decoratie voor de speel- en kinderkamer. Global affairs vierde onlangs hun 20 jarig bestaan, het is dus een kwaliteitsvol en eerlijk merk dat overal ter wereld verkocht wordt en maakt dus veel kindertjes blij. 

'Daisy' de dromer

€ 19,00

'Daisy' de dromer

€ 19,00

Deze prachtige, dromerige pop 'Daisy' ziet er niet alleen superlief uit maar zal vast en zeker ook jouw beste vriendin worden, overal waar je gaat, welk avontuur je ook onderneemt. 

'Lola', de muis

€ 19,00

'Lola', de muis

€ 19,00

Deze superschattige en sierlijke muis genaamd 'Lola' droomt ervan om ooit ballerina te worden. Bovendien houdt ze echt wel van kwajongenstreken en is ze altijd bereid om kattennkwaad uit te halen. Word jij haar nieuwe vriendinnetje? 

'Nestor', het nijlpaard

€ 19,00

'Nestor', het nijlpaard

€ 19,00

Ontmoet 'Nestor', het nijlpaard. Deze avontuurlijke snuiter kan urenlang vertellen over zijn avonturen in Afrika. Hij is de beste vriend van Kasper, de krokodil. Als zij twee samen zijn kan je er geen woord meer tussenkrijgen. Maar 'Nestor' kan ook heel goed luisteren en troosten. Neem jij hem overal mee naar toe? 

'Kasper', de krokodil

€ 19,00

'Kasper', de krokodil

€ 19,00

Deze grappige 'Kasper' is een krokodil maar je hoeft helemaal niet bang van hem te zijn. Hij leerde de beste moppen uit zijn hoofd en blaast iedereen van hun sokken met zijn humor en prachtige glimlach. Hij lacht letterlijk zijn tandjes bloot! Maar bijten doet hij nooit. Hij is supergoed bevriend met 'Nestor' het nijlpaard: samen halen ze dolle fratsen uit. 

Maskers voor een verkleedfeestje

€ 5,00

Maskers voor een verkleedfeestje

€ 5,00


Deze maskers zijn superleuk om aan een giftbox toe te voegen zodat je de jarige kan verrassen of om te voorzien tijdens het verjaardagsfeestje zodat alle genodigden zich kunnen verkleden aan de taarttafel. Je hebt dinomaskers, superheldenmaskers en glittermaskers. In wat transformeer jij ? 


 

Popjes gehaakt

€ 30,00

Popjes gehaakt

€ 30,00

Deze superschattige popjes zijn gehaakt en prachtig afgewerkt. Ze maken elke wieg, speelkamer, kinderkamer, slaapkamer nog extra gezellig! De popjes komen in 3 verschillende uitvoeringen: eekhoorn, das en schaapje. Geef toe, ze zijn toch te schattig om aan te weerstaan? 

Decoratieve hangers

€ 16,00

Decoratieve hangers

€ 16,00


Deze hangers zijn gemaakt uit vilt en zijn verkrijgbaar in 4 verschillende versies. Je kan ze gebruiken om de kinder/speelkamer mee op te fleuren maar ze kunnen ook dienen als super originele versiering tijdens feestjes! Dan hang je er gewoon verschillende door elkaar en ben je super origineel.

Deze hangers meten 55 centimeter en zijn super kleurrijk.

Ringen

€ 5,00

Ringen

€ 5,00


Deze dierenringen wil iedereen toch om zijn vinger? Ze geven je niet alleen supergezellig gezelschap, ze luisteren ook naar je en houden alle geheimpjes lekker voor zich. Je kan kiezen tussen de elegante eenhoorn, het kakelende konijn, de praatgrage papegaai of de eerlijke egel. 

Bag for girls

€ 15,00

Bag for girls

€ 15,00

Deze handtasjes zijn een collector's item voor elke juffrouw die elegant maar toch stoer op pad wil met een handtas! Bewaar er je spaarcentjes in, haarrekkers, kousen, insecten,... en ga de deur uit stijlvoller dan ooit! 

Je kan kiezen tussen de krab, de ster of de goudvis.