Home » Contact » Retour

 Retourneren

Indien u niet helemaal tevreden bent, kan u het product eenvoudig retourneren via een DPD Pickup parcelshop in je buurt (ongebruikte staat en in originele verpakking). Wij proberen onze ecologische voetafdruk laag te houden dus stuur niet onnodig pakjes terug. 
De kostprijs bedraagt  €6,00. Bij ontvangst van je retour kan je een ander item kiezen of sturen we je een gift card. Deze blijft altijd geldig. 

Gepersonaliseerde producten, fopspenen of zaken die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet teruggestuurd worden. Na levering heb je 14 dagen de tijd om je items terug te sturen naar ons. 

Hoe ga je te werk:

  1. Meld je retour aan via charlotte@charlieandthepartyfactory.com met vermelding van je naam, ordernummer en reden voor retour.
  2. Je ontvangt vervolgens een retourlabel die wij per mail doorsturen. 
  3. Stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld #106871)
  4. Bij ontvangst sturen we je een cadeaubon. 

Print het label, plak het op de doos en breng je pakket binnen in een DPD Pickup parcel shop naar keuze. 

Hieronder vind je de link naar de ophaalpunten in jouw buurt.

België: https://www.dpd.com/be/business_customers/pickup/pickup_parcelshop_finder

Nederland: https://www.dpd.com/nl/business_customers/pakket_verzenden/nationaal/e_commerce_services/pickup/pickup_finder

Artikelen uit de outlet kunnen niet geruild worden.  

De Klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt […] zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht.