Home » Cadeaubox op maat

Wil je geen partypack bestellen maar zoek je wel een mega leuk (verrassings)pakket voor de jarige? Dan kan je hieronder een giftbox samenstellen. Kies zelf je producten en wij maken er een supermooi en origineel feestpakket van die we met alle feestelijke liefde ter wereld voor jullie samenstellen! 

Ontdek hieronder wat je allemaal aan de cadeaubox kan toevoegen

De kronen van charlie and the party factory worden allemaal met heel veel liefde gemaakt, speciaal voor jullie! We bedachten er al een 5 tal, dus je kan jouw lievelingskroon eruit kiezen. Heb je zelf een ander leuk ideetje? Iets dat heel typerend is voor jouw feestvarken? Dan kunnen we hier uiteraard rekening mee houden en op maat maken. Geef gerust dan jullie gekke ideetjes door bij de opmerkingen als je een bestelling plaatst. 

Muzikaal pak

€ 25,00

Muzikaal pak

€ 25,00

Aaah de goede oude tijd met muzikale pakken! Verzamel wat vriendjes/vriendinnetjes/enthousiaste familieleden, zet de muziek op en doorgeven maar! Bij het muzikaal pak laat je het pakje rondgaan op de muziek. Als de muziek stopt, geef je het pakje niet meer door. Degene die het pakje dan vasthoudt scheurt een laag papier af. Daarop staan telkens zelfbedachte supercoole opdrachten die ook een beetje grappig zijn en die je samen of individueel moet uitvoeren. Elk pak bevat 10 opdrachten maar op aanvraag kunnen we er uiteraard meer voorzien. Stel dat jullie met 7 kindjes zijn, dan kunnen we vb ook voor 14 opdrachten zorgen zodat elk kindje 2 keer aan de beurt kan komen. Vermeld dit gerust bij de opmerkingen! Uiteraard zit er vanbinnen in het pak een superleuk cadeautje! De cadeautjes zijn kwaliteitsvol en behoren tot de huismerken van charlie and the party factory. 

Pinata

€ 25,00

Pinata

€ 25,00

Deze pinatas worden handgemaakt, met heeeeel veel liefde door fantastische mensen met een beperking, uit een leefgroep in Gent. 

De kleurtjes worden hier in atelier Charlie eraan toegevoegd, om ze extra feestelijk te maken. Aan de pinata zit een touwtje zodat je hem kan vasthechten aan een balk of tak en er is ook een opening voorzien waarin je de snoepjes en confetti kan steken. De pinatas komen in verschillende vormen en uitvoeringen (rond/ovaal/grote oortjes/kleine oortjes) maar zijn allemaal even mooi! 

De pinatas zijn gekleurd maar verder nog niet bewerkt. Wil je hem extra pimpen, bestel dan een zakje versiering erbij. 

TERUG IN VOORRAAD!

 

Deze hippe DIY kit bevat alles om jouw t-shirt te pimpen met letter en tekeningen sjablonen en textielverf. De t-shirt bevat als opdruk een 'space' design of een 'heart' design, van daaruit versier je zoveel je maar wil met wat je maar wil. De gemakkelijke handleiding is inbegrepen in de doos. Je kan de t-shirt makkelijk wassen op 30 graden, zonder dat de textielverf eraf gaat.  
Kies hieronder jouw design en jouw maat. 

Zit jouw maat er niet tussen? Wij hebben ook nog t-shirts voor 12-13 jaar of groter. Stuur me een mailtje en ik zorg voor de correcte maat. 

Uitverkocht

Pimp jouw Chefkok set (krijt)

€ 30,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Pimp jouw Chefkok set (krijt)

€ 30,00

Deze junior chefkok set is een superleuk cadeaut voor de iets kleinere chef koks, die hun eigen schort en muts willen pimpen. Zo kan je een naam uitvinden voor je restaurant of bedenk je een eigen artiestennaam en kan je nog cooler dan je mama of papa aan de slag in de keuken!

In deze zet zit een chefkokmuts, chefkok schort, een houten spatel, een houten lepen, een deegrol, krijtjes om jouw schort te pimpen en niet te vergeten: jouw eigen recepten!!

De volledige chefkokset zit in een milieuvriendelijke houten box waarin je je materialen netjes kan bewaren. De muts en schort kunnen perfect gewassen worden en bestaan uit 100 procent katoen. De schort is geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar. 

Deze 'airtoys' zijn opblaasbaar en speciaal ontworpen om in te kleuren. Ze zijn niet alleens superleuk om er jouw eigen design van te maken maar ze zijn ook gewoon super origineel in jouw kamer! 
De airtoys zijn een superleuk cadeau voor jong en ouder en spreken tot ieders verbeelding. De airtoys komen in 3 versies: eenhoorn, raket en dino. 

Hoe ga je te werk? 
1- Kleur de airtoy in met stiften (niet inbegrepen)
2- Blaas ze op met het voorziene rietje
3- Spelen maar! 

Inhoud: 1 airtoy + 1 rietje 

Formaat 35 cm

 

Deze pocket versie is supergemakkelijk om overal mee  naar toe te nemen en jezelf onder te dompelen in de wereld van superhelden, monsters en verrassingen. Aan fantasie helemaal geen gebrek. In deze pocketversie zitten spelletjes, kleurplaten, allerlei andere opdrachtjes. De stippelen op de blaadjes maken het extra makkelijk om blaadjes af te scheuren en te verdelen met de andere mensjes. Bij elke pocket game zit ook een kleurpotlood met 8 verschillende kleuren. Zo heb je altijd je kleurgerief bij de hand. 

Inhoud: 1 rolletje (1 m x 11 cm) and 1 kleurpotlood met 8 kleuren.

Formaat: 100 cm x 11 cm

 

Deze reisversie is super compact en de nieuwste uitvoering van het OMY gamma. Je kan het overal meenemen om de coolste stickers toe te voegen aan de stickerwereld van Omy. Je hebt vier verschillende versies: de dinowereld, de modewerld, het stadsleven en 'mijn thuis'

Deze uitvoering is ideaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar. 

Inhoud 1 poster + 50 stickers

Formaat 52 x 38 cm
Deze reuzeposter is een ongelooflijke ervaring om te delen met broertjes, zusjes, ouders, familie en vriendjes. Ga samen aan de slag en maak er een heus kunstwerk van. Toch liever aan de slag als enige artiest? Bijt je er dan in en wees de enige kunstenaar van dit werk. Je kan uuuuuren aan een stuk kleuren en je hebt de keuze uit 3 werelden: de wereld van 'magie', de wereld van de 'dans' en de wereld van 'eenhoorns'.

Inhoud: 1 poster
Formaat: 70 x 100 cm
Nota: Voeg de stiften toe en laat je helemaal gaan bij het kleuren!  

 

 

16 magische stiften

Deze magische stiften veranderen van kleur met behulp van de magische witte stiften die inbegrepen zijn. Zo verander je elk kleur in een ander kleurtje, hoe cool is dat?!


Kledij, schoenen, boekentassen, turnzakken,... pimpen was nog nooit zo makkelijk! Dit nieuwe en slimme concept is super makkelijk, je hoeft er zelf niet voor te kunnen strijken! Je knipt de applicaties uit, wrijft ze op het gewenste voorwerp en hopla, magie, het staat en blijft erop! 

 

Inhoud: 1 kit met verschillende patronen

Compositie:  50%paper 50% transfert papier

Nota: Er is een houten object inbegrepen waarmee je de applicaties erop moet wrijven. 

 

 

Wil je de pinata nog extra pimpen? Dan kan je de versiering hier bestellen. Wij voorzien een leuk zakje met ballonnen, linten, pluimen, stiften,.. zodat jouw pinata nog gekker en nog persoonlijker wordt! 

Vulling pinata

€ 10,00

Vulling pinata

€ 10,00

Geen zin om nog naar de winkel te rennen om snoepjes en confetti te kopen om de pinata op te vullen? Bestel dan nog een zakje bij, deze is gevuld met afzonderlijk verpakte snoepjes, confetti en ballonnen. Dit kan je heel makkelijk in de pinata stoppen! 

Deze maskers zijn gewoon de max! Ze zijn gemaakt uit stevig papier en ze hebben een supergrappig design waardoor ze echt heel leuk zijn om in huis te hebben tijdens jouw feestje. 

Inhoud: 8 verschillende stuks. 

Grootte: Tussen 20 en 28 cm

Een supermooie handgemaakte slinger om jouw feestjes op te vrolijken of om gewoon op te hangen in de kinder/speelkamer.

De slinger zit verpakt in een sierlijk canvas zakje. Zo is het extra leuk om cadeau te geven en kan het zakje achteraf nog gebruikt worden voor juweeltjes, knikkers,..


Totale lengte van de slinger: 4m, 12 balletjes hangen aan de slinger.

Deze originele en milieuvriendelijke ballonnen komen gevouwen bij jou toe maar kunnen supermakkelijk met de mond opgeblazen worden, waarna deze mega schattige figuurtjes verschijnen. De ballonnen zijn gebruiks-en milieuvriendelijk want je kan ze telkens opnieuw gebruiken! 

Diameter: 11cm

Deze kaartjes met kleine fluo details hebben als verrassing een japanse ballon binnenin. Dit is dus een extra leuke verrassing voor de jarige! De kaartjes zijn wit binnenin zodat je je eigen boodschap kan schrijven. De enveloppe is gemaakt uit kraft. De afmetingen zijn 105mm x 150mm

Deze mooie verjaardagskaartjes zijn extra origineel omdat ze een strijkapplicatie op de voorkant hebben! De roze dino, blauwe dino of tijgers kan je van het kaartje halen en op jouw trui of t-shirt strijken! Een extra leuk hebbeding voor de jarige dus. Binnenin is het kaartje wit zodat je zelf de tekst kan schrijven. De afmetingen zijn 105mm x 150mm. 

Superfeestelijke uitnodigingen voor elke gelegenheid! 

Je kan ze inkleuren voor je ze verzend of je laat jouw genodigden ze zelf inkleuren. Per verpakking zitten er 8 uitnodigingen in. 

 

Inhoud 8 coloring invitations

Compositie: 100% paper

Afmeting 11,5 X 21 cm

 

 

 

Ricebonbon is the most fashionable resident in Ricetown Centre. Noodoll greeting cards are as bright and cheerful as the message you want to send. Perfect for good lucks, salutations or just happy hellos, each greeting card comes with a matching coloured envelope.