Home » Charlie heeft een plan

Charlie heeft een plan

'Charlie heeft een plan'

 

Tekst door: Riffy Agency. Bedankt om zo mooi te verwoorden wat ik niet over mezelf kan zeggen :)

 

Vlaggen, slingers, taarten en een bodemloze toverdoos vol spelletjes! Charlie runt een Party Factory waar elk kind in zou willen wonen. Dat weet iedereen die al eens bij een feestje was. Charlie vindt het heerlijk. Al die energie. Al die lachende, vrolijke, uitgelaten, knotsgekke kinderen. Mag het iets meer zijn? Nee, het moét véél meer zijn!

Maar midden in al het feestgedruis heeft Charlie af en toe zo’n momentje. Zo’n… Je weet wel. Het is niet echt verdrietig. Ook niet moe. Of somber. Het voelt meer alsof er iets ontbreekt. Hoe meer Charlie erover nadenkt hoe duidelijker het wordt. En dan ineens, ‘ping!’, een idee popt op!

Oja, denkt Charlie, zo’n popidee! Top! Het idee wordt een plan. Een geheim plan. En het vraagt tijd om daarmee aan de slag te gaan. Tekenen, timmeren, zagen, boren en vooral ook veel nadenken, opzoeken en studeren.

Alleen… Charlie is niet supergoed met geheimen. Dus verklapt ze alvast graag dat het gaat om een nieuwe droomlocatie en ze zich ook inschreef voor een bijzondere opleiding. Wil je graag weten hoe Charlie zich nog meer wil inzetten voor kinderen en hoe die nieuwe plek eruit zal zien? Blijf haar avonturen dan zeker volgen! Charlie gaat sowieso nog dingen prijsgeven.

Maar voor nu is Charlie’s Party Factory dus eventjes gesloten. De machines liggen stil. Er worden op dit moment geen nieuwe feestjes gefabriceerd. Charlie zit ergens achteraan in een gezellig kamertje naarstig te werken en hoopt dat jullie dat allemaal niet té erg vinden.

Tot snel! Met meer. Véél meer!

#ideeën#plan#plannen#nadenken#nieuwplan#eerlijk#pauze#nieuwbegin


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.